Fotograf Tønsberg

Fotograf Tønsberg - jeg holder til i Norges eldste by men reiser også til Oslo, Sandefjord eller gjerne på landet, for å fotografere deg og din familie.

KHL_0582.jpg

Er du ute etter en erfaren barne og familiefotograf i Tønsberg, så har du kommet riktig. Jeg har fotografert mennesker i over 12 år, og jeg synes det er utrolig gøy. Spesielt liker jeg å ta bilder av barn utendørs. Det er inn i tiden med levende, ikke oppstilte bilder, hvor det er lov å være seg selv. Jeg passer alltid på å ta bilder som kan værer fin på veggen alene, men det jeg selger til 9 av 10 kunde er serier med bilder til veggen. Nesten som et album på 3 til 7 bilder, danner bildene en liten historie.

Brødrene Max og Casper fotograferte jeg på Hønefoss i et nydelig vintervær. Først var de ikke helt sikker på om de hadde lyst å ta bilder ute, men når jeg sa de fikk lov til å kaste snøballer på fotografen så hadde de veldig lyst! Hehe.. Vi løp rundt i skogen, kasta snøballer og lekte gjemsel, og tok litt bilder innimellom. Det var kjempegøy, men etter en halvtimes tid begynte vi å bli litt frosne og løp hjem igjen.

Søker du på Fotograf Tønsberg, så finner du meg. Bor du et annet sted på Østlandet og liker du bildene og stilen min så send meg en forespørsel på mail, så kan det godt hende jeg kan ta turen til dere. Jeg har flere kunder fra Drammen og Osloområdet som også tar turen til Tønsberg for fotografering.

Jeg ler så av dette bildet! “Ta bildet av meg nå, jeg er et tre med armer” lo Max så hjertelig og gjemte seg bak treet. Jeg synes bildene blir best når de fotograferingen skjer på ungene sine premisser. De finner på så mye morsomt, og resultatene blir så mye bedre når vi leker og tar bilder, enn om jeg skulle stilt de opp for å ta bilder.

Ta veldig gjerne kontakt om du ønsker vinterbilder av barna, familien eller deg selv. Tips til klær ute på denne årstiden finner du nederst på siden. Der finner du også kontaktskjema om du vil sende meg en mail!

Her kommer resten av bildene av disse fine brødrene:

Takk for at du titta innom Fotograf Tønsberg Kristine Hellemo - blogginnlegget mitt. Nyt vinteren!