Barnefotograf i Tønsberg

Barnefotograf i Tønsberg - jeg har blitt så glad i å ta bilder av barn ute. Det blir så stemningsfulle og lekne bilder, og barn har så mange uttrykk som jeg liker å få frem. Undring over de høye trærne og store smil over de små ansiktene når jeg spør om vi skal løpe om kapp. Det er hverdagslykke i jobben min!

fotografvestfold-barnefotografering-tønsbergfotograf-barnefotograf-8.jpg

Jeg har jobbet som portrett og Barnefotograf i Tønsberg i 12 år og kunne ikke tenkt meg en bedre jobb. Jeg fotograferer mer og mer ute, og det synes jeg er veldig gøy. Alle årstidene har sin sjarm, og

Som Barnefotograf i Tønsberg er det uendelige muligheter når det kommer til utefotografering. På våren er det enger av hvitveis som er så utrolig vakkre. Små barnehender som plukker blomster er noe av det koseligste jeg vet å fotografere. På sommeren elsker jeg å ta bilder av barn og familier på Ringshaugstranda, vassende ute i vannet eller løpende bortover den fine sanden. Høsten er den mest fargerike årstiden for fotograferinger, og den lave sola gir et fantastisk lys. Jeg sier alltid at dette er favorittårstiden min, men så kommer vinteren med de duse tonene i brunt og grått. Og for ikke å snakke om den magiske tåka som ofte er i Tønsberg på denne tida. Når januar er her og snøen komme dalende, da tenker at jaggu liker jeg godt å fotografere ute på vinteren også.

Denne nydelige jenta tok jeg bilder av forrige helg. Litt kaldt men vi hadde godt med ull på oss og et deilig pledd med, så det gikk så bra. Jeg hadde lånt en utstoppet ugle som skulle få være med på noen bilder. Jeg hadde en kreativ ide som jeg ville prøve ut. Hehe.. Det ble ikke helt som jeg bildet jeg hadde i hodet, men det ble noen morsomme bilder med ugla i alle fall!

Barn har så mange herlige uttrykk og jeg får ofte høre fra foreldrene at jeg har fått frem personligheten til barna deres. Det blir jeg så glad for å høre, for det er nettopp det jeg synes er viktig med bilder, at personligheten kommer til uttrykk. Ikke bare et påtatt smil til en fotograf de ikke kjenner. Jeg vil bli kjent med barna, leke med dem, få dem til å le, eller bare fange øyeblikket av at de sitter å tenker på noe vi snakker om.

Fotografier i sorthvitt er noe jeg er veldig glad i. Når jeg viser bildene til kunden er det alltid en blanding av farger og sorthvitt, slik som her. Ofte er det de livlige og latterfulle bildene som ender opp i farger mens de mer alvorlige kommer best til sin rett i sorthvitt. Og noen passer så godt i begge deler at jeg klarer ikke velge og ender opp med å vise begge variantene!


Leter du etter en Barnefotograf i Tønsberg, enten til ute eller studiofotografering, så er det bare å ta kontakt med meg!

Vil du se flere barne og familiebilder kan du ta en titt her: