Fotograf Tønsberg Barn

Fotograf Tønsberg Barn - Sjekk de fine familiebildene tatt ute nå i begynnelsen av vinteren!

1.desember var jeg ute sammen med denne herlige familien og fotograferte rett utenfor huset deres i Tønsberg. Det var nydelig ettermiddagssol som ga oss et superfint lys i åkeren. Elsker det brune sivet med sine duse farger, det gir en rolig og fin bakgrunn. Klærne de hadde på passet vi på at skulle passe sammen med hverandre og til fargene ute.

Scroll deg nedover for å se hvor gøy vi hadde det denne lørdags ettermiddagen!

Fotograf Tønsberg Barn - stikkordene sier sitt. Jeg fotograferer barn og familier i Tønsberg, men også andre steder som på Østlandet. I Tønsberg har jeg studio, men jeg elsker også å være ute.

Trenger du et par klestips til hva man kan på seg når dere skal til fotografen? Nederst i dette blogginnlegget har jeg laget en liten liste som kan være fint å tenke på for at bildene skal bli best mulig. Men først, sjekk disse gla´bildene. Blir helt varm i hjerte av å se på dem og jeg gleder meg allerede til å fotografere neste familie. Håper det blir nettopp dere!

Du har kanskje søkt på Fotograf Tønsberg Barn og leter etter fotograf og inspirasjon til nettopp dine barne og familiebilder? Her er en liste med tips for hva dere kan ha på dere på fotograferingen:

  • Velg klær uten for mye mønster

  • Tenk at bildene skal henge på veggen din - passer det best med duse eller sterke farger?

  • Alle trenger ikke ha samme farge, men kjør gjerne ton-i-ton farger

  • Jordtoner er kjempefint på utebilder

  • Knallfarger, som et knall gult skjerf kan også være skikkelig kult på bilder

  • Jeans er alltid en sikker vinner på bilder!

  • Høsten og vinteren er vakre årstider med duse fine farger ute. Kle dere varmt i ullgensere og skjerf, gjerne luer og votter også!

  • Yttertøy som ullkåpe / frakk er også fint

  • Sko: velg lettere skotyper som skoletter, høstsko, skinnsko, evt penere joggesko

Håper det var noen nyttige tips!

Ønsker du å booke fotografering ute så setter vi opp en dato som passer. Viser det seg at været blir alt for vått eller at det dukker opp en snøstorm, ja da booker vi bare om timen. De koster dere ikke noe. Jeg er fleksibel med fotografering også i helgene.

Send meg en mail eller ring meg om du lurer på noe eller om du ønsker å booke fotografering!