Nyfødtfotografering

Nyfødtfotografering

Nyfødtfotografering av det nye familiemedlemmet er noe du ikke kommer til å angre på. De første ukene og månedene flyr av gårde så fort og da er det så koselig å ha nyfødtbilder å se tilbake på.

Nyfødtfotografering burde skje innen den lille har blitt 2 uker. Etter dette er det fortsatt mulig å ta nyfødtbilder, men da kan det være vanskeligere å få babyen til å sove.

Hvordan foregår en nyfødtfotografering?

Jeg setter av god tid i mitt oppvarmede studio slik at det skal bli en rolig og fin opplevelse for både baby og foreldre. Dere velger selv om dere vil ta bilder av bare babyen eller om foreldre og søsken skal være med på noen av de. Vi har tid til begge deler!

Jeg liker at bildene er rene og elegante med babyen i fokus. Jeg liker enkle tepper, luer og hårbånd, og kanskje en liten bamse ved siden av. Bortsett fra det har jeg sjeldent veldig mye ting med på nyfødtbildene. Ta gjerne med et hjemmestrikket pledd eller lue om du har, dette gjør bildene ennå mer personlige. Hvis du ikke har så er det ingen krise, jeg også dette tilgjengelig til nyfødtfotografering.

Etter fotografering får dere etter noen dager tilsendt et personlig galleri på nett, slik at dere kan plukke ut favorittene deres. Vi setter så opp en visningstime hvor vi går gjennom bildene fra nyfødtfotograferingen sammen. Vi kikker på produkter og forstørrelser, og dere kan bestille det dere ønsker av bilder.

Jeg redigerer bildene lett, og tar bort små hvite prikker og sår i ansiktet på babyen, om dere ønsker det. Jeg gjør ikke overdrevet redigering da jeg synes at babyen skal se ut som en ekte baby, ikke en perfekt voksdukke.

Her er et lite utvalg av siste nyfødtfotografering.

Her finner du priser på fotografering: