Høstbryllup i Rondane

Jeg elsker sommeren og de lyse dagene, men det er noe spesielt med bryllup om høsten. Fargene, stemningen og fotolyset er magisk. Som bryllupsfotograf jubler jeg når jeg får være ute å ta bilder av brudepar på denne årstiden.

Fargene i fjellet på høsten er så fine, og i år tror jeg de er ekstra sterke. Jeg har fotografert bryllup i Rondane på høsten før, så jeg gleda meg veldig til å komme tilbake. “Er du klar over at fargene i Rondane er HELT unike!?” utbrøt mannen min når vi kom opp i de vakre fjellene. Jeg måtte le litt av hans enorme entusiasme. Han mente også at landskapet utenfor leiligheten vår var alt for vakker til at jeg kunne se på TV under frokosten! Og han hadde helt rett, det var et utrolig flott landskap å feire bryllup i. Mer nasjonalromantisk og vakkert blir det nesten ikke!

Vi var invitert som både fotografer og gjester, og det er litt ekstra hyggelig når han er med. Thomas jobber også som fotograf og er en av de beste jeg vet om. Veldig kreativ, og han er alltid gøy å fotografere sammen med (i tillegg bærer han alt det tunge utstyret.. hehe..)

Jonas og Hilde hadde stelt i stand et utrolig flott helgebryllup på Venabygd. Etter å ha kjørt opp på snaufjellet for å kikke etter steder vi skulle fotografere dagen etter, var det rømmegrøt på hotellet. Vi overnattet i en superfresh leilighet på Lundes hvor også festen skulle være på lørdag. Brudeparets leilighet lå så nærme at jeg bare kunne tasse bort i sokkelesten på morgenen for å ta bilder av bruden som ordna seg.

Vielsen var i Venabygd fjellkapell, etterfulgt av fotografering i ganske så kald høstluft. Jeg er så imponert over bruden, som var så kald, men som likevel ga alt for at vi skulle lage magiske bilder sammen! Som bryllupsfotograf får jeg sett så mange fine steder, og nå gleder jeg meg til å vise dere magiske Rondane!