Hagebryllup i Tønsberg

Første helgen i september var det duket for et storslagent hagebryllup i Tønsberg. Bruden, Ragne, ankom vielsen i den lokale lille passasjerfergen, Ole III. Hagebryllup med sjøutsikt, need I say more?!

bryllup-tønsbergfotograf-bryllupsfotograf-28.jpg

Som bryllupsfotograf er jeg i bryllup nesten hver helg gjennom hele sommeren og høsten, både i Norge og av og til også utlandet. Jeg har fotografert bryllup i alt fra India til Senja, København og Sverige, Spania, Hellas og Polen. Fotografering og reising er mine lidenskaper, så kombinasjonen er noe av det beste jeg vet! Selv om jeg veldig gjerne fotograferer bryllup i Lofoten eller i Irland (på bucket listen min!), så er det ikke så verst å ha bryllup i sin egen by. Både fordi Tønsberg er et fantastisk flott sted med mange fine steder å ta bilder, men også fordi da får jeg reist hjem samme dag og brukt søndagen sammen med familien min.

Tilbake til Ragne og Kjartan og deres n y d e l i g e hagebryllup i Tønsberg! Huset og hagen ligger nederst i Nesaleen, og man kan ankomme sjøveien om man får lyst til det. Det var akkurat det Ragne gjorde, i en knall gul mini passasjerferge. Kjartan hadde bestilt denne som en overraskelse til sin kommende kone og fått den pynta med flagg og det hele. Det ble en ordentlig vakker entre når bruden kom opp en brygga pynta med tyll, sammen med sin far. Var nok mange som skjulte en tåre eller to bak solbrillene da.

Været hadde vært et spenningsmoment, siden både vielsen, middagen og festen skulle være i hagen. Tidligere i uken var det både surt og kaldt, men da bryllupsdagen kom, var sommeren tilbake! Det ble som prikken over ièn til en perfekt dag, og jeg er så takknemlig for å få ha vært med i dette bryllupet. Brudeparet er et nært vennepar og de ville egentlig ha mannen og meg som gjester. Men som jeg sa til dem så er det å få lov til å fotografere et bryllup så mye mer enn en jobb. Jeg får lov å være der fra morgen av, kjenne på spenningen til bruden, se den rørte pappaen når han ser datteren sin i brudekjole. Jeg får være med på de små, men veldig fine øyeblikkene som ikke alle de andre gjesten får være med på. Og kanskje best av alt, jeg får lov å ta bilder, jeg får fryse disse ærlige øyeblikkene slik at de kan vare evig, og det gjør meg så inderlig glad!

Nok skriving, bildene sier så mye mer enn jeg klarer formulere i ord. Her kommer noen av bildene fra verdens søteste og mest forelska brudepar, Ragne & Kjartan, og deres nydelige hagebryllup I Tønsberg.

Takk for at du tok deg tid her, legg gjerne igjen en kommentar.

Vil du se flere bryllupsbilder så ta gjerne en titt på flere av bryllupsbildene mine her: