Bryllup på Thorskogs Slott

Dette er eventyrbryllupet som hadde alt - slottet, prinsessa og ikke minst, en utrolig sterk kjærlighetshistorie!

Endelig er jeg i gang med bloggingen! Jeg har gleda meg til å vise frem mer enn bare enkeltbilder, sånn at dere kan få være med hele dagen på de fantastiske bryllupene jeg får være bryllupsfotograf i. For det er så fint å få være med, fra morgen til kveld, se på at bruden får ordnet hår og sminke, får på sløret og kjolen, og se hvordan hun ser seg i speilet og lyser at JEG ER VAKKER! Og så øynene til brudgommen når han ser henne da, underleppa som skjelver lett når hun går opp mot han. Spenningen er til å ta og føle på. Det er så fint. Selv om mange av brudeparene mine har vært sammen i både 5, 10 og 15 år før de gifter seg, så får øynene deres en ny forelsket glød på denne spesielle dagen. Jeg elsker det, og jeg blir nesten forelska selv!

Det første bryllupet jeg tenkte vise dere er mitt siste for sesongen i år. Det var Camilla og Henrik som gifta seg på Thorskogs Slott i Sverige 29.september i år. Det var kanskje et av de fineste. Ikke bare fordi de er verdens hyggeligste og søteste brudepar, eller fordi at bryllup på et slott er noe helt for seg selv. Det er et av de vakreste fordi historien deres er så sterk. Det var mange tårer i dette bryllupet, tårer av glede og takknemlighet. Tårer fordi Camilla var der, og hadde overlevd en dramatisk brannulykke for 7 år siden. En ulykke som kunne kostet henne livet, og som har gitt henne brannskader over hele kroppen.

Da jeg møtte Camilla første gang for å ta kjærestebilder av henne og Henrik så tok det lang tid før jeg la merke til merkene på armene og beina. De er tydelige, men gløden og energien hennes er så fin og sterk at det eneste jeg tenkte var at WOW, for ei flott dame! I mange år hadde hun gjemt arrene, men nå har hun forsonet seg med dem, og er blitt stolte av dem. Hun valgte en brudekjole uten ermer som viser brannskadd hud, og man kan se at hun ser seg i speilet og tenker JEG ER VAKKER! og vakrere brud finnes nok ikke.

Vi har alle noe å lære av Camilla; vær stolt av den du er, vær glad i deg selv og ikke minst, sett pris på livet og de du har rundt deg. For livet er ikke en selvfølge og vi har ikke tid til å kaste det bort på bagateller.

Jeg håper selvfølgelig at dere liker bildene. Det er nesten litt som å legge sjela si ut på det store internettet dette her. Vise dere hva jeg jobber med og brenner for, hvordan jeg så godt jeg kan, prøver å fange essensen av dagen. Anyways, her er dem: Camilla & Henriks bryllupsbilder!